ОБЕРЕЖНО — ШАХРАЇ!

Останнім часом на вулицях міста з'явилися оголошення стосовно надання правової допомоги по оформленню документів в БТІ, а саме: отриманню витягу з реєстру за 3 дні, оформленню довідки-характеристики на об'єкти нерухомого майна, технічного паспорту, реєстрації права власності та оформленню свідоцтва про право власності.

З даного приводу КП “Сумське міське БТІ” заявляє, що дане оголошення містить недостовірну інформацію, оскільки КП “Сумське міське БТІ” не видає довідки-характеристики починаючи з 2003 року. Витяги з реєстру прав, технічні паспорти, реєстрація права власності при терміновому замовленні виконується за 3 дні без послуг посередників. Видача свідоцтва про право власності здійснюється на підставі рішення виконавчого комітету Сумської міської ради, засідання якого, згідно регламенту, відбувається 1 раз на місяць.

Громадяни міста, не витрачайте кошти на шахраїв, а звертайтесь в БТІ безпосередньо.

 

Оголошення

Шановні замовники!

Якщо у Вас виникли скарги по неякісному і несвоєчасному виконанню замовлень або недобросовісному виконанню роботи зі сторони співробітників КП “Сумське міське БТІ”, прохання звертатись по телефону 78-14-50 , контактний електронний поштовий ящик bti@vcity.sumy.ua.

З повагою,
адміністрація КП “Сумське міське БТІ”